Koncert za pomoć Aleksandru Golijanu

0

VLASNICA – Savjet učenika Srednjoškolskog centra „Milorad Vlačić“ u Vlasenici prikupio je 530 KM, kao pomoć osnovcu Aleksandru Golijanu sa Han Pijeska, koji buluje od endemskog poremećaja metabolizma. Predsjednik Savjeta Slaviša Pejanović izjavio je Srne da su akciju podržali učenici i profesori te škole, i da se na tome neće završiti akcija podrške mališanu iz Han Pijeska.


Pejanović je dodao da će u okviru ove akcije sutra biti upriličen humanitarni koncert u sali Doma kulture u Vlasenici.

Planirano je učešće vlaseničkog folklornog ansambla SKPD „Prosvjeta“, te učenika srednjih škola iz Vlasenice, Han Pijeska i Milića, koji će izvesti prigodan kulturno zabavni program.

„Odredili smo simboličnu cijenu ulaznice od jedne konvertibilne marke i prihod koji ostvarimo namijenjen je za pomoć Aleksandru“, istakao je Pejanović.

On je naveo da su na poziv vlaseničkih srednjoškolaca za učešće u akciji pomoći Aleksandru Golijanu odazvalo i nekoliko trgovinskih radnji iz Milića i Vlasenice, koji su dali skroman novčani prilog.

Dječak iz Han Pijeska Aleksandar Golijan je, zbog narušenog zdravlja, na posebnom režimu ishrane i prinuđen je da koristi specijalno mlijeko i hljeb.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare