Код Трнова ухапшено лице због криволова

0

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Лице чији су иницијали Т.Љ. из Источне Илиџе ухапшено је због сумње да је у мјесту Граб, општина Трново, одстријелило дивљу свињу из малокалибарске пушке, за коју нема оружни лист, а није ни члан ловачког друштва.

Из Полицијске управе Источно Сарајево саопштено је да су припадници Полицијске станице Трново лишили слободе Т.Љ. због основа сумње да је починило кривична д‌јела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и незаконит лов.

О свему је обавијештен тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на документовању кривичних д‌јела.

Полицијској станици Пале лице О.А. је пријавило да је лицу М.М. са Пала предало мотоцикл марке „бе-ем-ве“ уз обавезу да му достави резану грађу у вриједности мотоцикла у новчаном износу око 6.000 КМ, што М.М. није урадио.

О свему је обавијештен тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на документовању кривичног д‌јела утаја.

Полицијској станици Источна Илиџа лице Д.Т. запослено у фирми са сједиштем у Равногорској улици у овој општини пријавило је да је радник те фирме И.Л. задржао већу количину новца који је требао предати Д.Т.

У току је документовање кривичног д‌јела проневјера, након чега ће Окружном тужилаштву Источно Сарајево против овог лица бити достављен извјештај о почињеном кривичном д‌јелу, додаје се у саопштењу.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare