Jugović: U najvećoj mjeri ostvareni zadati ciljevi

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da su prioriteti i ciljevi definisani početkom godine ostvareni u najvećoj mjeri, uprkos brojnim izazovima.
“Više je razloga da budemo zadovoljni godinom iza nas u kojoj smo nastavili da gradimo i uljepšavamo našu opštinu, uspješno realizujemo kapitalne projekte, podižemo nivo komunalnih usluga i kvalitet života”, istakao je Jugović u novogodišnjoj čestitki.

On je naveo da je u narednoj godini planiran nastavak realizacije započetih projekata, ali i pokretanje novih, usmjerenih na obezbjeđenje boljih uslova za život svih stanovnika.

Jugović je uvjeren da će i iduća godina biti uspješna kada je riječ o suočavanju sa svim izazovima i pronalaženju boljih modela za prevazilaženje ekonomskih i socijalnih problema, za privlačenje investicija, izgradnju infrastrukture.

“U nadi i vjeri da će nastupajuća godina biti napredna u svim oblastima, želim Vam srećnu i uspješnu 2019, te da novogodišnje i božićne praznike provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju sa svojim porodicama”, poručio je Jugović u čestitki.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments