Još jedna uspješna godina za Udruženje „Sunce“

0

Na kraju uspješne, 2011. godine, u četvrtak, 29.12. u 18 časova u Udruženju „Sunce“ u Palama bilo je vrlo živo. Sastali su se roditelji i staratelji na 13. skupštini Udruženja i sumirali rezultate.
Svečani gost na Skupštini je bila gospođa Biljana Marilović, koordinator misije BiH za NATO iz Brisela. Članovi Skupštine su upoznati o akciji „S ljubavlju, hrabrim srcima“, koju je organizovao Predsjednik RS, Milorad Dodik.

Dobri rezultati ostvareni su zahvaljujući: Opštini Pale, Gradu Istočno Sarajevo, Ministarstvu porodice, omladine i sporta RS, Fondaciji Mozaik, World Vision, privrednicima i građanima, koji su podržali 6 projekata realizovanih u ovoj godini, uz veliko zalaganje i podršku 72 volontera (odradili su preko 6 500 volonterskih sati). Posebno su se istakli: Dragana Manjak, Maja Rosić, Milena Muharemović i Aleksandra Čvoro.

Istovremeno, šezdesetoro djece je primilo paketiće. Saška i Miljan, ti divni mladi ljudi – Deda Mrazovi i osoblje zabavljali su djecu iz „Sunca“. Mora se napomenuti da su im veče uljepšali gospoda: Nebojša Radmanović, Nikola Špirić, Rašo i Pošte Srpske, Pošte Srpske – radna jedinica Pale i omladina Crvenog krsta.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare