Javni poziv za učešće u programu “Seniorska kartica” za penzionere

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Opština Istočno Novo Sarajevo pozvala je sva pravna lica i preduzetnike koji su registrovani ili imaju poslovnice na području ove lokalne zajednice da se prijave na javni poziv za učešće u programu pogodnosti za penzionere pod nazivom “Seniorska kartica”.

Javni poziv se odnosi na izbor ponuđača – privrednih subjekata i preduzetnika koji će vlasnicima “Seniorske kartice” sa ovog područja obezbijediti popust na asortiman svojih proizvoda, objavljeno je sajtu ove lokalne zajednice.

Cilj programa je izabrati privredne subjekte i preduzetnike /radnje mještovite robe, pumpe, prodavnice bijele tehnike, mesnice, pekare, zelenare, apoteke, privatne zdravstvene ustanove i laboratorije, kozmetički i frizerski saloni, ugostiteljski objekti, automehaničarske radnje/ koji će vlasnicima “Seniorske kartice” obezbijediti svakodnevni popust na asortiman proizvoda, ne manji od pet odsto.

To ne uključuje robu koja ne podliježe popustu, kao što je akcizna, kao i određene lijekove i slično.

Javni poziv je objavljen na internet stranici opštine, gdje zainteresovani mogu da pronađu više informacija o kriterijumima za učešće.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Opština Istočno Novo Sarajevo)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments