Javna bezbjednost nije na nivou

0

HAN PIJESAK – Na vanrednoj sjednici Skupštine opštine Han Pijesak danas je konstatovano da javna bezbjednost na području ove opštine nije na zadovoljavajućem nivou, te da je u dužem vremenskom periodu prisutno narušavanje javnog reda i mira, uglavnom u ugostiteljskim objektima. Opštinski parlament smatra da prijetnje ubistvom porodici predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Vlada Ostojića i fizički napad na direktora Šumskog gazdinstva „Visočnik“ Janka Golijana koji je član ove stranke, nisu ničim izazvane.

Osuđene su ove prijetnje i zatraženo da nadležni preduzmu odgovarajuće mjere na osiguranju i fizičkom obezbjeđenju lica.

Skupština opštine Han Pijesak zahtijeva da Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo izvrši analizu i procjenu rada komandira lokalne Policijske stanice u vezi sa narušavanjem bezbjednosne situacije i preduzimanjem odgovarajućih radnji.

Naglašeno je da treba da budu preduzete određene mjere prema ugostiteljskim objektima koji nemaju dozvolu za rad ili se ne pridržavaju radnog vremena.

O ovim zaključcima biće upoznato Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare