Iz stana u Rudom ukraden novac i nakit

0

RUDO – Lice čiji su inicijali R.M. prijavilo je policiji u Rudom provalu u njegov stan koji se nalazi u mjestu Uvac, iz kojeg je odnesena izvjesna količina novca i zlatnog nakita, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Uviđajem je konstatovano da je od 16. do 25. decembra, nepoznato lice ili više njih iskoristilo odsustvo vlasnika, te nakon nasilnog ulaska u stan izvršilo premetačinu stvari i ukralo izvjesnu količinu novca i zlatnog nakita.

Sa lica mjesta izuzeti su tragovi i dokazi koji će biti predmet vještačenja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Policija na Palama traga za nepoznatim licem ili više njih koji su sa šest hitaca iz vatrenog oružja oštetiti stakleni portal na mesnici u Palama.

Incident se dogodio u noći između 24. i 25. decembra. Izvršen je uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela i identifikaciji izvršilaca.

Policijski službenici Policijske stanice Rogatica, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv lica čiji su inicijali N.G. zbog sumnje da je počinilo krivična djela narušavanje nepovredivosti stana, laka tjelesna povreda i oštećenje tuđe stvari.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare