Isidora Borovčanin među Top 5 modela na izboru za Miss World 2014

0

U Londonu se u nedjelju 14. decembra održava tradicionalni izbor za Miss svijeta / Miss World 2014, na kojem će Republiku Srpsku predstavljati Paljanka Isidora Borovčanin.

Na izboru Top model koji se organizuje prije svakog izbora Miss World Isidora se plasirala među Top 5 modela, od 125 i na taj način stekla značajne bodove koji će joj značiti na finalnom izboru.

Na ovom takmičenju se prije finalnog dijela, prave mala takmičenja za top model, talenat, sport i kupaći kostim, a pobjednice će biti poznate u narednim danima i one će obezbijediti plasman među 20 najboljih na finalnoj večeri.

„Slobodnog vremena ovdje je zaista malo, jer su nam dani puni obaveza. Stacionirani smo u Mariot hotelu u centru Londona i zbog velikog broja obaveza oko sportskih takmičenja, snimanja, press konferencija i predstavljanja projekta Ljepota sa svrhom, samo sam jednom uspjela otići u obilazak.

Srećna sam zbog plasmana među Top 5 na ovom takmičenju, jer iza svih učesnica stoje njihove zemlje i daju im puno podrške. Mnogi narodi očekuju da njihova predstavnica dobije titulu najljepše djevojke. Ja bih bila zadovoljna da na finalnom izboru uđem među 30 takmičarki jer je konkurencija zaista velika.

Pored svih obaveza koje ovdje imamo, uspjevamo da se družimo. Tu su predstavnice Srbije i Hrvatske, Milica i Antonija sa kojima provodim puno vremena. Milica je bila četvrta u izboru za sport što je sjajan uspjeh“, izjavila je za Isidora za naš portal.

Finalni izbor 64. po redu takmičenja za Miss World 2014 biće održan u nedjelju 14. decembra u 14.30 časova po lokalnom vremenu, 15.30 časova po našem.

Oficijalna Facebook stranica Isidore Borovčanin – Izbor za Miss World

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare