Fudbaleri Romanije počeli pripreme za novu sezonu

0

Na terenima SC „Vlajko Pertović“ od 10. avgusta fudbaleri Romanije članovi Regionalne lige – Grupa jug počeli su pripreme za novu sezonu.

Šef stručnog štaba Dalibor Fulurija sa pomoćnikom Nenadom Samarđžićem i trenerom golmana Srđanom Kusmukom imaće na raspolaganju sljedeće igrače: Stefana Tadića, Nemanju Obradovića, Želimira Zekovića, Miloša Pandurevića, Nemanju Slijepčevića, Borisa Jakovljevića, Nenada Zekovića, Milana Lučića, Nikolu Kovačevića, Sava Terzića, Vladana Đapića, Bojana Škipinu, Nikolu Blagojevića, Nikolu Šarovića, Milana Jokića, Marka Vukovića, Njegoša Muharemovića, Momčila Šarenca, Nikolu Stanišića, Stevana Kovača, Nemanju Jankovića, Stefana Jokića, Branka Kuzmana, Stefana Srdanovića, Mitra Milinkovića, Sava Karavdiju, Danila Šijakovića i Đorđa Jankovića.

Šef struke ekipe iz Pala Dalibor Fulurija u najavi za sezonu je izjavio, da ima dosta mladih igrača i da je prvi cilj da se ekipa uigra i stvori kostur sastava za buduća takmičenja. Vjeruje u svoje snage i postojeći igrački kadar pa uz dobro obavljene pripreme i malo sportske sreće vidi svoj tim u igri za najviši plasman.

FK Romanija na otvaranju sezone 01. septembra dočekuje u prvom kolu fudbalere Željeznice iz Trnova. U drugom meču u Bileći snage će odmjeriti domaći Hercegovac i Rudo, a slobodna će biti ekipa Stakorine iz Čajniča.

Takmičenje u Regionalnoj ligi – Grupa jug odvijaće se po četverostrukom bod sistemu, zbog malog broja učesnika.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare