Formirano odjeljenje za razvoj

0
Formirano odjeljenje za razvoj

VLASENICA – Skupština opštine Vlasenica prihvatila je danas incijativu načelnika opštine Miroslava Kraljevića o formiranju posebnog odjeljenja za razvoj u okviru lokalne uprave.

Kraljević je izjavio Srni da će odjeljenje biti pokretač svih aktivnosti s ciljem pripreme, kandidovanja i realizacije razvojnih projekata u Vlasenici, a činiće ga tim mladih stručnjaka koji su se dokazali u pripremi kvalitetnih projektnih rješenja.

„Želimo da napravimo jako razvojno odjeljenje koje će biti motor svih aktivnosti u opštini Vlasenica, uz moju bezrezervnu podršku“, rekao je Kraljević.

Odlukom odbornika vlaseničke Skupštine za šefa novoformiranog odjeljenja imenovan je Željko Damljanović, dosadašnji načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, a tu dužnost od danas će umjesto Damljanovića, odlukom Skupštine, vršiti Aleksandar Miladinović.

Na današnjoj sjednici odbornici su usvojili izvještaj o radu Skupštine opštine Vlasenica u prošloj godini, izvještaj Srednjoškolskog centra „Milorad Vlačić“ o uspjehu učenika i vladanju na kraju prvog polugodišta, te izvještaj o radu pravobranilaštva Republike Srpske – sjedište Vlasenica u 2017. godini.

Razmatrana je i usvojena informacija o položaju i zdravstvenoj zaštiti penzionera na području opštine Vlasenica u prošloj godini.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments