Dva nova sajta Palelive tima

0

Ako ste proteklih dana primjetili da smo malo kasnili sa ubacivanjem sadržaja na palelive.com, to je iz razloga što smo bili zauzeti izradom dvije web prezentacije. Znamo da nije nikakvo opravdanje, ali ako ništa, onda smo bar malo upotpunili paljansko online nebo i putem interneta promovisali Jahorinu i dva objekta za koje smo radili sajt.

Prvi sajt je rađen za Planinsku kuću „Ogorjelica“. Sajt je rađen u content management system Joomla i moramo priznati da se sve odlično uklopilo. Sajt možete pogledati na adresi www.ogorjelica-jahorina.com .

Drugi sajt je rađen u Flash-u za apartmane Košuta na Jahorini. Sajt možete pogledati na adresi www.apartmanikosuta.com .

Oba sajta su postavljena kako bi olakšala komunikaciju između vlasnika pomenutih objekata i turista koji se interesuju o veličini objekta, brojnosti i cijeni smještaja. Kao takvi sajtovi predstavljaju i dobru reklamu, jer znatiželjnim posjetiocima koji tragaju za slobodnim smještajem nude željene informacije. Preporučujemo Vam da na prezentaciji Planinske kuće „Ogorjelica“ obratite pažnju na panoramski prikaz unutrašnjosti objekta.

www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare