Duraković nastavlja da iznosi neistine

0
Duraković nastavlja da iznosi neistine

VIŠEGRAD – Reditelj Emir Kusturica izjavio je Srni da Ćamil Duraković nastavlja da iznosi neistine i da izmišlja.

„Da sam mu psovao majku u sudnici, kako on to tvrdi, sudija bi prekinula ročište. On i dalje iznosi neistine i izmišlja“, rekao je Kusturica.

Duraković je nakon današnjeg ročišta u Osnovnom sudu u Višegradu izjavio da je njegov današnji boravak u sudnici bio neugodan i da je imao loše iskustvo sa Kusturicom, koji mu je, kako tvrdi, psovao majku.

U Osnovnom sudu u Višegradu danas je održano ročište po tužbi za klevetu koju je reditelj Emir Kusturica podnio protiv Durakovića i „Avaz-Roto Pres“ Sarajevo zbog tekstova objavljenih u „Dnevnom avazu“ u kojima se on optužuje za navodno otimanje zemlje Bošnjaka i „pranje novca“.

Duraković je ranije izjavio da se Rezervat biosfere „Drina“, koji bi trebalo da veže nacionalne parkove „Tara“ u Srbiji i „Srebrenica“ u Republici Srpskoj, ne može graditi bez posebne saglasnosti preko privatnih posjeda Bošnjaka i zaobići srpska sela, a kao krivca označio je Kusturicu.

Reditelj je odgovorio da ga Bošnjaci optužuju za uspostavljanje Nacionalnog parka „Srebrenica“, te da se ponavljaju kremanske laži da se zbog njega neće moći graditi, gajiti stoka, sjeći šuma.

„To je toliko realno kao i pokušaj Durakovića da fekalijama koje Drinom stignu do Srebrenice doda i one srebreničke, pa ih vrati uzvodno“, uzvratio je tada Kusturica bivšem načelniku opštine Srebrenica.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments