Drugi međunarodni sajam poljoprivrede i turizma „Pale 2013“

0

U organizaciji NVO „Novi biznis“ Pale i PKRS / Područne privredne komore Istočno Sarajevo na Palama će od 25. do 27. septembra biti održan Drugi međunarodni sajam poljoprivrede i turizma „Pale 2013“.


Ove godine pored izlagača iz BiH na sajmu će biti prisutni i izlagači iz zemalja iz okruženja. 
Sajam će ponuditi raznovrsne sadržaje, od proizvođača hrane, organske proizvodnje hrane, ljekobilja, proizvođača opreme za farmere, široke ponude sadnog materijala i mehanizacije prilagođene potrebama ruralnih krajeva.

Turistička ponuda će biti takođe bogata i raznovrsna, a predstaviće je turističke organizacije i renomirani hotelijeri. Očekuje se i bogata ponuda rukotvorina i suvenira.

Organizatori sajma su omogućili održavanje prezentacija za sve učesnike i stručna predavanja iz određenih oblasti. Tokom tri dana održavanja sajma radiće služba za predstavljanje i reklamiranje svakog od učesnika.

Treći dan biće rezervisan za akcijsku prodaju sajamskih eksponata, dodjelu zahvalnica i diploma za najbolje učesnike. Sajma je podržao predsjednik RS Milorad Dodik i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare