Donacija „Našoj radosti“ vrijedna 1.500 km

0

ZVORNIK – Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Zvornik Danojka Mićić i Dejan Galić uručili su danas Dječijem vrtiću „Naša radost“ tri krevetića, bojanke, školski pribor, igračke, slatkiše i dezinfekciona sredstva, u vrijednosti od oko 1.500 KM.

Mićićeva je rekla da je donacija upriličena povodom Nedjelje djeteta, napomenuvši da je to tradicionalna akcija zvorničkog Crvenog krsta.

„Kao i svake i ove godine smo, povodom Nedjelje djeteta, u Dječijem vrtiću gdje smo donijeli tri krevetića koje je donirao Republički Crveni krst, dok je ostalo obezbijedio zvornički Crveni krst. Želimo da se rađa što više djece i da ovi krevetići budu što popunjeniji“, rekla je Mićićeva.

Direktor vrtića Vukomir Stanković zahvalio je za posjetu i donacije.

„Ovo je jedna u nizu posjeta predstavnika zvorničkog Crvenog krsta koji nikada ovdje nisu došli, a da nisu donijeli neke prigodne poklone, sa ciljem da uvesele našu djecu. I ovom prilikom donijeli su nam vrijedne poklone. Krevetići su nešto što je nama zaista potrebno, a i sve ostalo će stvoriti jednu ljepšu atmosferu za našu djecu“, rekao je Stanković.

On je dodao da će i ove godine vrtić u saradnji sa opštinom Zvornik organizovati pripremna odjeljenja u seoskim mjesnim zajednicama.

U cjelodnevnom boravku u vrtiću ima 206 djece, dok u pripremnim odjeljenjima i igraonicama boravi više od stotinu djece.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments