Domu zdravlja donirana oprema vrijedna 4.000 KM

0

HAN PIJESAK – Domu zdravlja „Dr Milenko Narančić“ na Han Pijesku danas su medicinsku opremu vrijednu 4.000 KM uručili predstavnici Udruženja „Romanija“, rekla je Srni direktor ove zdravstvene ustanove Radica Todorović.

Todorovićeva je istakla da su im donirani EKG aparat, sklopiva nosila, otoskop, aparat za mjerenje šećera u krvi, torba za HMP, profesionalni inhalator i aparat za mjerenje pritiska.

Ona je istakla da im je svaki poklon vrijedan i da će donirana oprema naći svoje mjesto u svakodnevnom radu zaposlenih.

Todorovićeva je zahvalila predstavnicima Udruženja „Romanija“ koji i ovako čuvaju sjećanja na rodni kraj i humanim i plemenitim gestom pokazuju da misle o dobrobiti i zdravlju ljudi na ovom području.

„Vaše donacije nam mnogo znače i svakako će doprinijeti efikasnijem i kvalitetnijem obavljanju naše djelatnosti s ciljem očuvanja i poboljšanja zdravlja svih žitelja ovog kraja“, rekla je Todorovićeva i poželjela uspjeh Udruženju „Romanija“ u budućim aktivnostima.

Udruženje „Romanija“ osnovano je u maju 2021. godine u Beogradu kao zavičajno udruženje koje okuplja lica sa područja Sokoca, Pala, Rogatice i Han Pijesak.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare