Dodijeljene nagrade za najljepša pisma Djedu Mrazu

0

ZVORNIK – Djeda Mraz je danas u Zvorniku uručio nagrade i paketiće učenicima koji su mu napisali najljepša pisma u okviru novogodišnje manifestacije koju tradicionalno organizuje preduzeće „Pošte Srpske“.

Prva nagrada – tablet, pripala je učenici trećeg razreda Osnovne škole /OŠ/ „Sveti Sava“ iz Zvornika Anji Milanović, druga nagrada – roleri, učeniku drugog razreda vlaseničke OŠ „Vuk Karadžić“ Marku Jankoviću i treća nagrada – ruksak, pripala je Dragani Bačić, učenici OŠ „Aleksa Jakšić“ iz Milića.

OŠ „Sveti Sava“ iz Zvornika dobila je laptop za najviše, odnosno 512 poslatih pisama o temi „Pišem pismo Djeda Mrazu“ iz regije Birač, dok je na adresu „Pošte Srpske“ prispjelo ukupno 1.099 pisama iz ove regije.

Direktor zvorničke Radne jedinice „Pošte Srpske“ Miodrag Petrović rekao je da je stigao veliki broj pisama od učenika sa područja birčanske regije koju pokriva ova radna jedinica i dodao da je Djeda Mraz podijelio još 50 paketića učenicima koji su učestvovali u ovoj akciji.

Direktor OŠ „Sveti Sava“ Radomir Petrović izrazio je zadovoljstvo što je učenica ove škole Anja Milanović osvojila prvo mjesto za najbolji sastav i dodao da ga raduje činjenica da su učenici uputili čak 512 pisama, čime su se maksimalno uključili u ovu akciju.

Nagrade su uručene u zvorničkoj Radnoj jedinici „Pošte Srpske“.

Radna jedinica Zvornik pokriva opštine Milići, Vlasenica, Osmaci, Bratunac, Srebrenica, Šekovići i grad Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare