Dodijeljena priznanja najboljim takmičarima

0

Na Skupštini Smučarsko-planinarskog društva /SPD/ „Jahorina“ večeras na Palama dodijeljena su priznanja za sedam takmičara koji su postigli najbolje rezultate u 2016/2017. godini.

Priznanja su dobili Žana Novaković, Marko Šljivić, Maja Tadić, Ana Đokanović, Nikolina Dragoljević, Milivoje Mačar i Nina Petrović.

Predsjednik ovog smučarskog društva Radenko Pekić rekao je Srni da je „Jahorina“ u posljednje tri godine najbolji alpski klub u BiH i Republici Srpskoj, te izrazio nadu da će tako biti i u narednoj sezoni.

On je dodao da je večeras uručeno sedam pehara najboljim takmičarima koji su na nivou BiH prvi u svim kategorijama.

„Naši takmičari su imali već dosta trka, tako da smo zadovoljni njihovim rezultatima. Prvi pokazatelji govore da bi mi mogli postati prvi i naredne godine“, ističe Pekić.

Pekić kaže da su njihovi budući planovi da na svim trkama u dječijim kategorijama u BiH, na Balkanu i Evropi postignu odlične rezultate.

Prema njegovim riječima, jedini problem koji imaju jeste nedostatak novca, smanjenje budžeta, ali da uz pomoć roditelja i velikog poštovanja ljudi u Izvršnom odboru i Skupštini Smučarsko-planinarskog društva „Jahorina“ uspijevaju iz godine u godinu da prevaziđu probleme i ostanu prvi u BiH.

On je rekao da društvo ima 35 članova, te da je u toku upis mladih članova, rođenih 2010. i 2011. godine.

Najuspješnija u kategoriji do 16 godina za djevojčice u sezoni 2016/2017. Nina Petrović rekla je da je zadovoljna svojim nastupima, da je bila prva na „Fis trci“ za juniore, te da je nastupala na takmičenjima u BiH, Srbiji, Italiji i Sloveniji, a da uskoro ide na takmičenje u Bugarsku.

Najuspješniji u kategoriji do 14 godina za dječake Milivoje Mačar kaže da se takmiči već osam godina, da je nastupao u BiH, Sloveniji, Italiji, Srbiji te da je zadovoljan svojim rezultatima.

Na dnevnom redu Skupštine bili su analiza rada, planovi i programi za prošlu i predstojeću sezonu.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare