Doček nove godine na Jahorini

0
Jahorina noć

Bliži se nova godina, a Jahorina kao popularna turistička destinacija je i ove godine spremna da ugosti veliki broj turista, koji koriste priliku da odmor i novu godinu proslave na olimpijskoj ljepotici. Za razliku od prethodnih novih godina, ove godine sigurno neće nedostajati snijega i skijanja, pa će ugođaj biti potpun.

Svi ugostiteljski objekti na Jahorini koji imaju predviđen prostor za restoran ili bar organizuju svečani doček nove godine.

Hotel Nebojša organizuje doček nove godine u restoranu i klubu. Goste restorana će zabavljati „Košava“ band, a cijena rezervacije iznosi 65,00 KM. U cijenu je uključena rezervacija, svečana večera i aperitiv.

U klubu Hotela Nebojša , koji je uglavnom rezervisan za mlađu i energičniju populaciju, goste će zabavljati „Prvi poljubac“. Cijene rezervacija i povoljnosti možete pogledati ovdje.

Veselo će biti i u ostalim hotelima. U najvećem jahorinskom hotelu Bistrica goste će zabavljati Saška Karan.

U hotelu Termag će takođe biti organizovan doček uz muziku uživo ali i u etno restoranu Koliba.

U Aparthotelu Vučko cijena rezervacije je 70 evra, muzika uživo, goste će zabavljati Family band. U istom hotelu, ali u Paradizo bar-u će nastupiti DJ i saksofoniste

(www.palelive.com / foto: Boris Blagojević)

↓ Gdje su naši posjetioci planirali za novu godinu?

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare