Đurević: Penzioneri zaslužuju bolji status

0

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je Srni da su na sastanku sa predstavnicima Udruženja penzionera dogovorene zajedničke aktivnosti u narednom periodu, kao i način poboljšanja njihovog rada.

On je istakao da penzioneri zaslužuju bolji status i da će opština učiniti sve da im pomogne u njihovom radu.

„Dogovorili smo zajednički sastanak na kojem će prisustvovati svi penzioneri, koji budu mogli doći, a planirano je da se održi početkom oktobra, gdje ćemo zajednički tražiti rješenje za probleme koje imaju“, rekao je Đurević.

On napominje da je danas na sastanku, koji je održan u kabinetu načelnika opštine, dogovoreno da za penzionere budu organizovani izleti koje će podržati opština.

Sekretar Udruženja penzionera Slobo Todor rekao je da se na sastanku razgovaralo o problemima penzionera u Višegradu, te načinu njihovog rješavanja.

„IMa oko 2.300 Penzionera, a od toga su 2.150 članovi Udruženja. Finansiramo se članarinom i grantom opštine Višegrad“, precizirao je Todor.

On ističe da su zajedno sa načelnikom opštine Višegrad donesene nove ideje koje će biti realizovane.

„Zahvaljujem načelniku opštine za razumijevanje i prijem. Aktivnosti rada Udruženja, koje podrazumijevaju saradnju sa drugim opštinama, izlete i slično ćemo povećati, a opština će finansijski pomoći“, rekao je Todor.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare