Danas uručivanje nagrada i zahvalnica

0

HAN PIJESAK – Na Han Pijesku će danas, uoči Svetog Pantelejmona – Dana i krsne slave opštine, biti dodijeljene nagrade i zahvalnice istaknutim pojedincima.
U 12.00 časova biće otvorena izložba slavskih kolača, ručnih radova, suvenira i starih narodnih jela u duhovnom centru ove crkve.

Na stadionu Fudbalskog kluba „Han Pijesak“ u 17.00 časova biće odigrana fudbalska utakmica između veterana ovoga kluba i Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ iz Beogarda.

U 17.30 časova biće održan defile učesnika učesnika četvrtog međunarodnog festivala folklora, kao i nastup kulturno-umjetničkih društava u porti ovoga hrama.

Prema programu ove svečanosti, u 20.30 časova u Crkvi Svetog Pantelejmona biće služena večernja služba.

Obilježavanje Dana i krsne slave opštine počeće sutra, služenjem parastosa i polaganjem vjenaca u spomen-sobi poginulim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata sa područja ove opštine, te na spomenik poginulim borcima iz Drugog svjetskog rata u 9.00 časova.

U 10.00 časova u ovoj crkvi biće služena sveta liturgija, a u 14.00 časova u duhovnom centru biće održan slavski ručak za učesnike manifestacije i goste.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare