Ćosić i Katić poželjeli sugrađanima srećnu i uspješnu Novu godinu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić zaželio je sugrađanima da u nastupajućoj godini budu zdravi i srećni, da čuvaju svoje porodice i prijatelje, kao i mir u sebi i slogu oko sebe.

U novogodišnjoj čestitki građanima, Ćosić je na kraju 2021. godine, prije svega, svima zahvalio za podršku koju su mu dali i daju u poslu koji obavlja.

„Godina je u poslovnom smislu bila prilično naporna, ali uspješna. Dosta dobrih stvari smo uradili, dosta smo započeli, neki rezultati se već vide, a neki će se vidjeti vrlo brzo na terenu. To ne bi bilo moguće bez vaše podrške, ali i konstruktivnih kritika. Dobre ideje su uvijek dobrodošle, dobra energija puno znači, nadam se da ćemo je skupa zadržati“, poručio je Ćosić.

On je istakao da će naredna godina sigurno biti izazovna, čemu će doprinijeti mnogo različitih faktora, navodeći da se u posao jačanja Istočnog Sarajeva i njenih opština krenulo zajedno i da se tako mora nastaviti.

„Pokazali smo da je to jedini ispravan put i ako ga se budemo držali možemo mnogo. To vam garantujem. Sve je do nas. Neka nam je srećno svima, nastavljamo da radimo za naš grad u 2022. godini!“, poručio je Ćosić.

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić sugrađanima je od srca čestitao Novu godinu i zaželio da im predstojeći praznici proteknu u najdražem društvu i najvećoj sreći.

Navodeći da je 2021. bila godina pandemije, strepnje i izazova, ali i velikih rezultata i djela, Katić je istakao da dočekujemo novu uz nadu i želju da bude puna sreće i samo lijepih dešavanja.

„Dragi prijatelji, neka nam 2022. godina bude turbulentna zbog svih lijepih stvari koje ćemo raditi i kojima ćemo unaprijediti kvalitet života, neka bude puna novih početaka, novih pobjeda, novih prijateljstava, poslovnih i privatnih uspjeha, ali najviše od svega, neka donese zdravlje i sreću, jer samo tako možemo ići naprijed i činiti velike stvari“, poručio je Katić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare