Ćorić: LJetna turistička sezona obara dosadašnje rekorde

0

Na Jahorini je danas otvorena ljetna turistička sezona u okviru koje će posjetiocima biti dostupni i novi sadržaji.

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić rekao je na otvaranju da će ljetna turistička sezona zahvaljujući novim sadržajima oboriti dosadašnje rekorde.

Ćorić je istakao da će novi sadržaji zadovoljiti sve ukuse posjetilaca i pozvao zainteresovane da probaju ono što Jahorina nudi.

„Vlada Republike Srpske prepoznala je ovaj potencijal na planini i mislim da smo učinili dovoljno. Izgradili smo kapacitete i sada je na medijima, ali i svima nama da je promovišemo. Treba da budemo najveći promoteri naše olimpijske ljepotice koja ima šta da ponudi ovog ljeta, ali i naredne zime“, izjavio je Ćorić na konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima, Vlada i resorno ministarstvo nastaviće sa ulaganjima u Jahorinu da bi bila spremna u svakom trenutku da ponudi nešto više u odnosu na konkurenciju u regionu.

Ćorić je naglasio da će ljetna sezona na Jahorini biti jednako uspješna, kao što je bila zimska sezona.

Najspektakularniji događaj ljetne sezone festival „Jahorina hot“ počinje danas i trajaće do nedjelje, 3. jula, a ova olimpijska planina ugostiće neke od najpoznatijih muzičkih zvijezda regiona.

(www.palelive.com / Srna / Foto: RTVIS)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare