Чланови клуба „Озон“ на такмичењу у Дубровнику освојили седам медаља

0

ХАН ПИЈЕСАК – Чланови Таеквондо клуба „Озон“ са Хан Пијеска освојили су седам медаља на међународном турниру „Дубровник опен 2023“ на којем је учествовало 658 такмичара из 25 клубова из шест земаља, рекао је Срни тренер Клуба Владислав Максимовић.

Максимовић је навео да је из овог клуба наступило седам такмичара, кадети од девет до 11 година и старији кадети од 11 до 13 година, којима су припале четири сребрне и три бронзане медаље.

Сребрне медаље у категорији старијих кадета освојили су Никола Грујичић и Лазар Алемпић, а Страхињи и Стефану Лазаревићу припале су сребрне медаље у категорији кадета.

Бронзаним медаљама окитили су се млађи кадети, Илија Максимовић и Милош Радуловић, и старији кадет Бојан Лучић.

Максимовић је рекао да су чланови Таеквондо клуба „Озон“ почетком октобра учествовали на 10. турниру „Шековићи опен 2023“ гд‌је су освојили 14 медаља у конкуренцији од 350 учесника, те, како каже, још једом показали да су међу успјешнијим таеквондо клубовима у Српској.

„Није важно да ли је клуб из малог мјеста, битно је имати здраву д‌јецу и вољу да се такмиче и напредују, какви су наши сениори, кадети и јуниори који тренирају древну корејску интернационалну федерацију таеквондоа“, нагласио је Максимовић који је и предсједник овог клуба.

Он је истакао да општина Хан Пијесак у границама могућности помаже Клуб, као и група предузетника, односно пријатеља „Озона“.

Према његовим ријечима, у овом клубу тренутно су у току припреме за полагање појасева за виша звања.

Теквандо клуб „Озон“ основан је 1998. година на Хан Пијеску и тренутно броји 40 чланова који редовно учествују на свим регионалним и међународним такмичењима у свим старосним категоријама.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare