Cijena metra kvadratnog korisne površine 400KM

0

HAN PIJESAK – Skupština opštine Han Pijesak utvrdila je danas da prosječna građevinska cijena metra kvadratnog korisne površine stambenog i poslovnog prostora za ovu godinu bude 400 KM.

Odbornici su donijeli odluka o utvrđivanju poreske stope za utvrđivanje nepokretnosti na području opštine u iznosu 0,10 odsto. Poreska stopa za nepokretnosti, kojima se neposredno obavlja proizvodna djelatnost utvrđuje se u iznosu 0,07 odsto.

Na sjednici je usvojen plan gazdovanja šumama u privatnoj svojini za ovu godinu, a njen sastavni dio su planovi sječe, šumsko-uzgojnih radova i zaštite privatnih šuma.

Odbornici su na današnjoj sjednici donijeli i odluku o usvajanju Plana parcelacije proširenja gradskog groblja „Bogaz“.

Usvojen je Program rada SO za tekuću godinu, kao i Program zajedničke komunalne potrošnje.

Prihvaćeno je da se da se raspiše konkurs za izbor i imenovanje direktora Doma zdravlja „Dr Milenko Narandžić“, donesena je i odluka o utvrđivanju kriterijuma za izbor i imenovanje, a imenovana je i Komisija za provođenje postupka ovog izbora i imenovanja.

Na sjednici su donesene i odluke da se raspišu izbori za članove mjesnih zajednica, da se pristupi izradi plana parcelacije dijela industrijske zone „Mekote“ i imenuju članovi Upravnog odbora Centra za socijalni rad.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare