Čestitka povodom krsne slave Aranđelovdana

0

ISTOČNO SARAJEVO – Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske čestitalo je svim članovima i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske krsnu slavu Svetog arhangela Mihaila – Aranđelovdan.

„Želimo svim pripadnicima službi bezbjednosti Republike Srpske da još dugo slave u miru, uz puno sreće, zdravlja i napretka u razvoju MUP-a Republike Srpske i u profesionalnom izvršavanju veoma složenih i teških zadataka, često opasnih i po život, u zaštiti lične i imovinske sigurnosti svih građana na dobrobit Republike Srpske“, navodi se u čestitki.

Iz Udruženja veterana ističu da je njihov programski cilj i opredjeljenje da zajedno očuvaju i sjećanje na 782 pripadnika iz njihovih redova koji su u stvaranje Ministarstva i Republike Srpske u temelje otadžbine ugradili ono najvrednije – svoje živote.

Čestitka, koju su potpisali predsjednik Udruženja veterana Goran Mačar i predsjednik Podružnice Istočno Sarajevo Radovan Pejić, upućena je ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislavu Jovičiću, direktoru Policije Gojku Vasiću i načelnicima centara javne bezbjednosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare