Best i Udruženje Iskra donirali novogodišnje paketiće

0

Hipermarket Best i Udruženje jednoroditeljskih porodica Iskra su donirali novogodišnje paketiće najugroženijim i najmlađim korisnicima.

Iz Udruženja Iskra su se zahvalili d.o.o Rečica iz Han Pijeska koji su donirali gorivo Udruženju, kako bi paketiće mogli dostaviti na adrese koje su dobili od Centra za socijalni rad Pale, kao i Centru za socijalni rad Pale na saradnji i podršci u sastavljanju spiska najugroženijih i najmlađih korisnika.

Dana 18.12.2013. godine članovi Udruženja su paketiće podijelili djeci u Podgrabu, Mokrom, Ljubogošti i Palama. Paketiće za svoje mališane su preuzele i mame iz Istočnog Sarajeva kojima se ovom prilikom zahvaljuju.

Bilo je radosti, suza, zahvalnosti, dječijih zagrljaja i poljubaca. Posebna zahvalnost ide Svjetlani Stanković, aktivnom članu Udruženja koja svakog četvrtka u 19.00 časova ustupi svoje radne prostorije za održavanje sastanaka Udruženja, frizerski salon Elit.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/paktici-iskra-dec-2013/] width=[54] height=[54] title=[Best i Udruženje Iskra donirali novogodišnje paketiće] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare