Besplatni pregledi za građane Sarajevsko-romanijske regije 3. jula

0

SOKOLAC – Eminentni medicinski specijalisti iz Beograda i Zemuna 3. jula u Domu zdravlja na Sokocu besplatno će pregledati građane sa područja opština Han Pijesak, Sokolac i Rogatica, zahvaljujući aktivnostima nedavno formiranog Zavičajnog udruženja „Romanija“.

Koordinator ovog udruženja za Republiku Srpsku Milan Jolović rekao je Srni da će besplatni specijalistički pregledi biti obavljani od 8.00 do 16.00 časova u sokolačkom Domu zdravlja „Dr LJubomir Ćeranić“ da bi se izašlo u susret građanima kojima je stručna medicinska pomoć potrebna i bili smanjeni troškovi odlaska u udaljene medicinske centre.

Jolović je naveo da će građani moći da se pregledaju kod načelnika Neurohirurgije na Vojno-medicinskoj akademiji /VMA/ LJubomira Minića, specijaliste otorinolaringologije sa VMA iz Beograda Dušana Bijelića, specijaliste ginekologije i akušerstva Sandre Stanić i specijaliste ginekologije i akušerstva Dragane Milovanović, obje sa Kliničko-bolničkog centra u Zemunu.

Besplatne preglede za građane Sarajevsko-romanijske regije organizovalo je Zavičajno udruženje „Romanija“ iz Beograda, u saradnji sa koordinatorom ovog udruženja za Republiku Srpsku Milanom Jolovićem i Skupštinom opštine Sokolac.

Zainteresovani građani preglede mogu zakazati pozivom na broj 065/472-204.

Zavičajno Udruženje „Romanija“ osnovano je u Beogradu 16. maja sa ciljem očuvanja identiteta, održavanja što bližih veza sa rodnim krajem i afirmisanjem ekonomskih, kulturnih, sportskih i drugih odnosa Republike Srpske i Srbije.

Udruženje su osnovali ljudi koji žive u Srbiji, a porijeklom su sa područja opština Sokolac, Han Pijesak, Rogatica i Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare