ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Palelive postaje portal od regionalnog značaja

Nakon manjih problema sa serverom, početkom ove godine, koji su uspješno otklonjeni, Palelive je najzad otvorio mogućnosti za svoje medijsko širenje.


U proteklih trideset dana i pored problema sa serverom koji su značajno uticali na broj posjeta, naš portal je posjetilo preko 100.000 jedinstvenih posjetilaca. Sjajan rezultat nakon tri i po godine rada i postojanja. U poređenju sa januarom prošle godine, napravljen je skok od 100%.Palelive.com u fizičkom obliku. Vi trenutno "komunicirate" sa ovim "komadom" hardvera.


Prateći razvoj tehnologije i zahtjeva internet korisnika, naš portal je svoje izvještavanje prilagodio novim pravilima i trendovima, koji se nezaustavljivo šire preko internet medija.


Pomoć opštine Pale, koja je prepoznala značaj projekta i finansijski nam pomogla je bila od značaja za stabilnost u radu i napredovanju.


U budućnosti planiramo još mnogo toga, ali sve u zavisnosti sa finansijskim mogućnostima. Međutim, nema sumnje da ćete imati interesantniji i drugačiji Palelive.


Hvala Vam!Dragan i Aco nadgledaju NF-tel mrežu. Ako imate problem sa internetom, vaši pozivi idu njima. Proteklih dana su imali mnogo posla, zbog velikih snježnih padavina.


(www.palelive.com)Tagovi: Palelive  
Komentari (6)
 • Dragan

  E hvala Vlado sto nas razotkri javnosti, pa da nas sad neko pregazi autom po ovom ledu....samo zato sto mu ne radi interenet

 • Odrzavanje

  Ti stvarno hoces da server opet prestane sa radom. :whistle:

 • Korisnik

  Dragane, mozda i ne uspijes doci do ceste :D :D :D :D :D :D :D

 • Ronin47

  Aha znam ovog celavog! :evil:

 • Dragan celavi (Shaka)

  Ali zna i celavi tebe B) 217.199.131.66

 • Ciro  - SHaka

  Al celavi ne znas mene :)))))))

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter