ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentski centar Pale

PALE - Javna ustanova Studentski centar Pale apelovala je juče na brucoše svih fakulteta na ovom području da dokumenta za prijem u dom predaju do 8. septembra, kako bi nadležna komisija imala dovoljno vremena da uradio svoj dio posla.

- S obzirom na to da nastava na pojedinim visokoškolskim ustanovama, poput Ekonomskog fakulteta u Palama, počinje već 15. septembra, neophodno je da brucoši dokumenta predaju bar nedjelju dana ranije, kako bi naša komisija na vrijeme uradila svoj posao - rekao je za “Glas Srpske” direktor Studentskog centra Pale Drago Ivanović.

On je napomenuo da se ovaj apel odnosi isključivo na brucoše, istakavši da je želja i namjera ustanove, na čijem je čelu, da pravovremeno ispuni svoje obaveze i svima, koji budu primljeni u studentske domove, odmah po početku nastave obezbijedi adekvatan smještaj i ishranu.

Glas Srpske

Komentari (5)
 • hahahah  - Drago?

  Drago Ivanovic hehe
  Nije vrijedan objavljivanja, jer ko ga je upoznao shvatio je kako je taj covjek posvadjan sa zdravim razumom, ali stranka ga je pratila. :cheer: :cheer: :cheer:

 • Student  - Konacno neko normalan u Studentskom centru!

  Kako je Drago Ivanovic dosao u SC, tako je Studentski centar poceo normalno da funkcionise. Hrana je odlicna, uslovi su bolji nego ranije, mada su nas studentski standard generalno los. Treba nam jos takvih, koji normalno tretiraju studente i rade u njihovom interesu!

 • Posjetilac  - Bojis li se Boga!

  Pronadjite fotografije Studentskog centra prije dolaska Draga Ivanovica i pogledajte izgled sada. Covjek je zalutao i unistio sve sto se unistiti moze...., najblaze receno!

 • Posjetilac

  Nakon gornja dva komentara šta da misli normalan čovjek. Ajde vi meni lijepo recite!

 • Dalibor

  kako da nadjem na netu rezultate za dom

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter