Zvornički džudisti osvojili osam medalja na prvenstvu „Mala Evropa“

0

ZVORNIK – Takmičari DŽudo kluba „Srpski soko“ iz Zvornika osvojili su osam medalja, od kojih je jedna zlatna, na 10 Međunarodnom turniru „Mala Evropa“ održanom u Prnjavoru, potvrdio je danas jedan od trenera ovog džudo kluba Dragan Božović.

Božović je rekao Srni da je zlatnu medalju osvojio Nikola Radivojević, pobijedivši sve svoje prtivnike maksimalnim rezultatom – iponom i podsjetio da je ovo takmičenje održano proteklog vikenda.

„Šest srebrnih medalja osvojili su Marija Luledžija, Kristijana Liledžija, Katarina Mijatović, Alaksa Damjanović, Milica Tijanić, Luka Bunijevac, dok je bronzanu medalju osvojila Sofija Samardžić“, rekao je Božović.

On je dodao da je ovo takmičenje bila i svojevrsna provjera zvorničkih sportista pred Balkansko prvenstvo u džudou, koje će biti održano narednog mjeseca u Grčkoj i Turskoj.

Iz ovog džudo kluba očekuju da će Radivojević osvojiti zlato na Balkanskom prvenstvu.

Na džudo takmičenju „Mala Evropa“ u Prnjavoru učestvovalo je više od 450 takmičara iz devet zemalja – Ukrajine, Moldavije, Bugarske, NJemačke, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Srbije i BiH, odnosno Republike Srpske.

Takmičare DŽudo kluba „Srpski soko“ vodili su treneri Suzana Damjanović i Dragan Božović.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare