„Zvezda“ bira talente na Jahorini

0
Kup Jahorina

Direktor banjalučkog „Unis-Tursa“ Zoran Preradović najavio je danas u Novom Sadu da će na Jahorini biti održan međunarodni fudbalski kamp, koji će voditi stručnjaci iz beogradskog Fudbalskog kluba (FK) „Crvena zvezda“, u organizaciji „Unis-Tursa“.

„Svoje fudbalsko znanje pokazaće 200 dječaka iz Republike Srpske, Federacije BiH, a među njima i 36 dječaka iz Slovenije, Austrije, Norveške, Njemačke i Kanade. Očekujem i dolazak jedne fudbalske ekipe iz Južnoafričke Republike“, rekao je Srni Preradović na Berzi „Turističke prizme“.

Kamp će biti organizovan od 1. do 15. jula ove godine, u dvije smjene a iz svake po desetorica dječaka od sedam do 16 godina koji najviše pokažu idu na probne utakmice u „Crvenu zvezdu“:

„Dječake će fudbalski brusiti imena kao što su Mile Jovin, Konstantin Đurić i Cvijetin Blagojević. Kao skauti ove godine pojaviće se nekadašnje „Zvezdine“ vedete – Jovan Kule Aćimović, Miloš Šestić, te Predrag Peđa Turina, pomoćnik direktora `Zvezdine` omladinske škole“, rekao je Preradović.

Prema njegovim riječima „Unis-Turs“ je u obavezi da sva testiranja dječaka dostavi Fudbalskom savezu Republike Srpske i BiH, klubovima iz kojih dječaci dolaze i njihovim roditeljima.

U Novom Sadu danas je održana Berza „Turističke prizme“, tradicionalna manifestacija na kojoj učestvuje 100 turističkih kompanija iz bivše Jugoslavije, uz prisutvo brojnih turoperatera i hotelijera.

„Turistička prizma“ je specijalizovani časopis-godišnjak čiji je direktor i glavni urednik Đorđe Mihajlović, inače pokretač Berze kao susreta turističe ponude i tražnje kompletnog prostora bivše Jugoslavije.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare