Zlato za domaće takmičare

0

Pobjednici veleslaloma na Otvorenom prvenstvu Smučarskog planinarskog društva /SPD/ “Jahorina” u kategoriji “djeca U16” su Nina Petrović iz Smučarskog kluba /SK/ “Jahorina” i Veselin Zlatković iz SK “Niš”, dok su zlatne medalje u kategoriji “U14” osvojili Nikolina Dragoljević iz SK “Jahorina” i Janko Ilić iz SK “Midžor” iz Knjaževca.


U kategoriji “cicibani U8” prvi su bili Lamija Hadžović iz SK “Olimpik” i Anur Mehić iz SK “Naš tim”, Sajra Čuljević iz SK “Sarajevo” i Lazar Livadić iz SK “Niš” bili su najuspješniji u kategoriji “U10”, dok su u kategoriji “U12” zlatne medalje osvojili Ana Đokanović iz SK “Jahorina” i Fejsal Karić iz SK “Naš tim”.

Današnji veleslalom održan je u okviru Otvorenog prvenstva SPD “Jahorina” u organizaciji Smučarskog saveza BiH i Smučarskog saveza Republike Srpske na Ravnoj planini.

Takmičenje za skijaše mlađih kategorija, koje je okupilo više od 150 mladih skijaša iz okruženja, biće nastavljeno sutra u disciplini slalom, u kategorijama “U12”, “U14” i “U16”.

Iz SPD “Jahorina” rečeno je Srni da će u srijedu, 8. februara, na Ravnoj planini biti održano Državno prvenstvo Istočnog Timora, u kategoriji muški slalom.

Ovo međunarodno takmičenje uvršteno je u FIS-ov kalendar trka za 2017. godinu.

Očekuje se dolazak više od 100 takmičara iz 15 država. Prva trka je na rasporedu od 9.00 časova, a druga od 12.00 časova.

(www.palelive.com / Srna / foto arhiva)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments