„Zla žena“ ponovo pred domaćom publikom

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Amaterski dramski studio Matične biblioteke Istočno Sarajevo ponovo će pred domaćom publikom u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo odigrati predstavu „Zla žena“, koja će biti izvedena u subotu, 31. marta, povodom predstojećeg praznika Vaskrsa.

„Ulaz je besplatan, ali svi zainteresovani mogu da ostave dobrovoljni prilog volonterima Opštinskog odbora Crvenog krsta Istočno Novo Sarajevo i Opštinskog odbora Crvenog krsta Istočna Ilidža, koji će postaviti kutije za dobrovoljni prilog“, saopšteno je iz Matične biblioteke.

U saopštenju se dodaje da će prikupljeni novac biti iskorišten za pomoć onima kojima je najpotrebnija uoči obilježavanja hrišćanskog praznika Vaskrsa.

Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuje i književno veče Bogdana Stevanovića Blogdana u utorak, 3. aprila, s početkom u 19.00 časova.

„Bogdan će govoriti o novom djelu `Obloge od mastila`, koje je objavilo `Vulkan` izdavaštvo. Knjiga je zbirka koja sadrži 87 priča raspoređenih u sedam poglavlja. Osim većine tekstova sa bloga, u njoj se nalazi i posebno poglavlje `Neobjavljene priče`, koje sadrži sedam tekstova koji nisu bili objavljeni na blogu, već su specijalno napisani za knjigu“, navodi se u saopštenju.

Stevanović je autor projekta „Svet dostupan svima“, osnovanog s ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica, i jedan je od osnivača humanitarnog pokreta „Pokaži malo da ti je stalo“.

Predstava će početi u 18.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare