Zbog fizičkog sukoba i pucnjave slobode lišena četiri lica

0

Dva lica povrijeđena su noćas u tuči i pucnjavi u ugostiteljskom objektu „Mistik“ na Palama, dok su dva lišena slobode, od kojih je jedan policijski službenik Policijske stanice Pale koji nije bio u službenoj uniformi, saznaje nezvanično Srna.
Prema saznanjima Srne, u tuči i pucnjavi povrijeđeni su Nikola Andrić, Dražen Andrić i Milorad Lizdek.

Srna saznaje i da će, ako se dokaže da je policijski službenik kriv, protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak u skladu sa Zakonom.

Na Palama su slobode lišena četiri lica, među kojima je i policijski službenik Policijske stanice Pale inicijala M.L. zbog postojanja osnova sumnje da su u ugostiteljskom objektu počinili krivična djela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Lica su lišena slobode jutros oko 2.00 časa nakon fizičkog sukoba i pucnjave u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u paljanskom naselju Koran.

Dva lica čiji su iniciji M.L. i N.A, koji su lišeni slobode, smješteni su u Bolnici Istočno Sarajevo gdje im je ukazana ljekarska pomoć zbog povreda zadobijenih prilikom izvršenja krivičnih djela.

Lica D.A. i N.Đ. nalaze se u službenim prostorijama Policijske stanice radi kriminalističke obrade.

Policijski službenici nastavljaju rad na prikupljanju svih činjenica i materijalnih dokaza, nakon čega će protiv osumnjičenih nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Dva povrijeđena lica, koja su rano jutros dovezena iz Doma zdravlja Pale u Bolnicu Istočno Sarajevo, nalaze se van životne opasnosti, rekao je Srni portparol bolnice Dalibor Bošković.

Bošković je rekao da je pacijent čiji su inicijali A.N. primljen jutros u 2.00 časa sa prostrelnom ranom desne nadlaktice, smješten na odjeljenju hirurgije i van životne je opasnosti.

Prema njegovim riječima, pacijent čiji su inicijali L.M. imao je kontuzione povrede glave, hematom, te je i on prebačen na odjeljenje hirurgije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare