Zbog droge lišen slobode A.N.

0
Zbog droge lišen slobode A.N.

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo danas su u opštini Istočna Ilidža lišili slobode lice čiji su inicijali A.N. iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.Lice je uhapšeno nakon prikupljenih operativnih saznanja oko 10.30 časova na parking prostoru u Ulici akademika Petra Mandića.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović izjavila je Srni da je hapšenje obavljeno u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske.

„Po naredbi Okružnog suda Istočno Sarajevo izvršen je pretres putničkog motornog vozila marke `be-em-ve iks pet` koje koristi navedeno lice i u prtljažniku vozila pronađeno je pet pe-ve-ce paketa sa sadržajem suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu skank ukupne bruto težine oko pet kilograma“, rekla je Stokanovićeva.

Ona je dodala da će na području Kantona Sarajevo u saradnji sa policijskim službenicima Kantona Sarajevo na osnovu navedene naredbe biti izvršeni pretresi kuće i pomoćnih objekata koji su u vlasništvu ili koje koristi A.N.

Nakon dokumentovanja krivičnog djela A.N će sa izvještajem o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments