Zbog brdske auto-trke, sutra obustava saobraćaja kod Vlasenice

0

VLASENICA – Na dijelu magistralnog puta Vlasenica – Han Pijesak, dužine 7.100 metara, sutra će zbog održavanja brdske auto-trke saobraćaj biti obustavljen nekoliko časova i preusmjeren na alternativni pravac, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.
Saobraćaj će biti zabranjen za sva vozila od izlaza iz Vlasenice do motela „Igrišta“ sutra od 11.30 časova do 15.00 časova.

Na magistralnom putu Brčko – Lončari u mjestu Krepšić saobraćaj je i dalje u prekidu, a vozila se preusmjeravaju na regionalni put Brčko – Cerik – Lončari.

Na dionici magistralnog puta Bijeljina – Zvornik otežan je saobraćaj u Kojčinovcu, a vozila se propuštaju jednom kolovoznom trakom.

Na magistralnom putu Bijeljina – Tuzla saobraćaj je obustavljen u mjestu Peljave, a saobraća se preko Tobuta i Priboja.

Na regionalnom putu Priboj – Lopare – Mačkovac – Piperi, zbog oštećenja mosta u mjestu Jablanica, saobraćaju samo putnička vozila.

Zbog odrona, i dalje je u prekidu saobraćaj na dionici magistralnog puta Dobro Polje – Miljevina.

Saobraćaj je obustavljen na regionalnom putu Lopare – Površnice.

U Federaciji BiH zbog klizišta potpuno je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Jajce – Crna Rijeka – Lučina.

Na magistralnom putu Doboj – Gračanica od sinoć se na području Stanić Rijeke propuštaju vozila, ali i dalje se saobraća otežano jednom trakom, dok je podvožnjak na ulazu u Žepče još neprohodan.

Na graničnim prelazima Doljani, Brod i Gradiška na prelazak granice čeka se do 30 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare