Završeno prvenstvo u brdskom biciklizmu

0

VLASENICA – Mario Kojić iz Banjaluke i Lejla Tanović iz Sarajeva pobjednici su ovogodišnjeg prvenstva BiH u brdskom biciklizmu, koje je održano na stazi Lijepa Ravan kod Vlasenice. Kojić, član Biciklističkog kluba „Kastel“ iz Banjaluke, pobijedio je u muškoj konkurenciji u najjačoj „elite“ kategoriji.

Drugo mjesto pripalo je Darku Vidoviću iz Mostara, a treće Srđanu Vasiću, članu Biciklističkog kluba „Austronet“ iz Prijedora.

Tanovićeva, članica Kluba brdskog biciklizma „Puls“ iz Sarajeva, trijumfovala je u najjačoj „elite“ kategoriji u ženskoj konkurenciji.

Drugoplasirana je Marina Mandušić iz Livna, a treće mjesto pripalo je Almi Alijagić iz Biciklističkog kluba „Pauer“ iz Sarajeva.

Pobjednik u kategoriji „hobi 1“ je David Čeliković, član vlaseničkog kluba „KPL“, u kategoriji „hobi 2“ Muhamed Osmanagić iz Kluba ekstremnih sportova /KES/ „Urban“ iz Bosanske Krupe, a u kategoriji „hobi 3“ Antun Odak iz Širokog Brijega.

Najbolji kadet je Aziz Bužimkić iz Kluba ekstremnih sportova „Urban“, a u kategoriji mlađi kadeti prvi je Ivan Deronja iz BK „Livno“.

Na prvenstvu je učestvovalo oko 100 takmačara iz BiH.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments