Završene sportske igre srednjoškolskih profesora

0
Završene sportske igre srednjoškolskih profesora

MILIĆI – Četvorodnevna manifestacija „Dani Milutina Milankovića“ u Milićima, posvećena srpskom naučniku po kojem milićki Srednjoškolski centar nosi ime, završena je danas sportskim susretima profesora srednjih škola iz Vlasenice, Zvornika, Srebrenice i Milića.

Učesnici su se takmičili u basketu, malom fudbalu, stonom tenisu, tenisu, odbojci i šahu.

Najbolje rezultate i najviše uspjeha imali su profesori Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ iz Zvornika, drugo mjesto pripalo je Srednjošskolskom centru „Milorad Vlačić“ iz Vlasenice“, dok su treći bili profesori Tehničkog školskog centra iz Karakaja.

Direktor Srednjoškolskog centra u Milićima Vesna Bogičević rekla je Srni da je ova manifestacija, koja je počela 8. maja, okupila više od 500 učesnika, te da je uspjela da zbliži učenike i profesore u regiji, što je i bio njen cilj.

„Nadam se da smo se kao domaćini pokazali u najboljem svjetlu. Važno je da su učenici i kolege veoma zadovoljni atmosferom i konačnim ihodom sportskih takmičenja“, rekla je Bogičevićeva.

U okviru „Dana Milutina Milankovića“ organizovan je regionalni kviz – takmičenje srednjoškolaca, druženje učenika pod nazivom „Igre bez granica“, izložba učeničkih likovnih radova, te otvaranje botaničke bašte „Milutin Milanković“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments