Završena Studentska liga u malom fudbalu

0

U Palama je danas završena „Studentska liga u malom fudbalu“, turnir koji je u proteklih nekoliko mjeseci okupio sedam ekipa studenata. Trijumfovao je Studentski dom Koran, koji je u finalu savladao velikog rivala Studentski dom Kalovita Brda boljim izvođenjem penala 2:1, u regularnom dijelu je bilo 1:1.

U susretu za treće mjesto je slavila ekipa Ekonomskog fakulteta, protiv studenata Filozofskog fakulteta. Na turniru su još nastupile ekipe Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta, Pravnog fakulteta i još jedna ekipa Studentskog centra Koran.

Organizator turnira je bio Studentski parlament Pale, a pokrovitelj Studentski centar Pale.

„Zadovoljni smo kako je turnir protekao, s obzirom da organizaciju radimo prvi put. Sportska dešavanja su lijepo upotpunila studentski život u Palama i nadamo se da će sljedeći turnir biti još bolje organizovan. Zahvaljujemo se svima koji su pomogli organizaciju, a posebno Studentskom centru Pale“, izjavio je Igor Kovačević predsjednik Studentskog parlamenta Pale.

Studentska liga u malom fudbalu je počela u februaru, a prvi dio takmičenja se odvijao u SC Olimp. Nakon polufinalnih i finalnih utakmica, danas su svečano dodijeljena priznanja pojedincima koji su pomogli turnir, priznanja najboljim igračima i ekipama.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/studentska-liga-2013/] width=[54] height=[54] title=[Studentska liga 2013] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}
Facebook galerija

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare