Završen drugi ciklus rekonstrukcije ulica

5

Rekonstrukcijom Nemanjine ulice na Palama, za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno 70.000 KM, završen je drugi investicioni ciklus rekonstrukcije ulica na području ove lokalne zajednice.

„Zadovoljni smo dinamikom radova koja je bila. Htjeli smo da prioritet damo strmim dijelovima ulica, u kojima se u toku jakih kiša pojavi erozija, pa je ulice teško nasipati. Nadam se da će sugrađani biti zadovoljni“, rekao je načelnik opštine Pale Boško Jugović Srni.

On je zahvalio projektantu, nadzornom organu, izvođaču radova preduzeću „Romanijaputevi“, Vladi Republike Srpske, kao i svima koji su na bilo koji način dali doprinos u realizaciji ovog projekta.

Jugović je najavio da će opština Pale potpisati ugovore za rekonstrukciju još 10 ulica i time započeti treći investicioni ciklus.

Mještanin Nemanjine ulice Dejan Klačar rekao je da su 20 godina čekali na rekonstrukciju ove ulice, te zahvalio opštinskom rukovodstvu i načelniku Jugoviću što su imali sluha za njihove potrebe.

„Imali smo velike probleme u ljetnjem i u zimskom periodu, što se tiče prilaza našim kućama. Ovo doživljavamo kao nešto što je od ogromnog značaja za svakodnevni život“, rekao je Klačar.

On je podsjetio da su mještani godinama pokušavali, podnosili inicijative i borili se da se bar jedan dio puta uradi, ali da to nikada nisu uspjeli.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
5 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Uredite te kontejnere pored rijeke i ocistite korito vec jednom.

hocemo, nije od 1983. godine taj dio…krece za deset dana

Cisceno je korito 2002 godine.
Nemojte siriti dezinformacije

Kako su super ocistili korito, divno izgleda,citavom duzinom rijeke Miljacke

Kad vidim sliku vidim trenutno jedinu masina za glasove na predstojecim izborima. Ostanak na direktorskim pozicijama zavisi od toga kome se posreci da se masina pojavi u njegovoj ulici. Predizborni cirkus.