Završen 8. po redu Turnir u tenisu na zidu

0

U Palama je sinoć završen Turnir u tenisu na zidu – Pale Open 2015. Turnir je počeo u ponedjeljak 27. jula i na njemu je nastupilo 20 takmičara u dvije kategorije singl i dubl.

Polufinale singla su igrali Zeković Konstantin protiv Julije Filipovic (6:2), a drugo polufinale Stefan Đurđić protiv Lazara Škoba (6:3). U finalnom susretu Đurđić je nakon 90 minuta savladao Zekovića sa 6:2 i osvojio turnir 5. put.

U finalu dubla igrali su Julija Filipovic i Lazar Škobo protiv Jelene Đurđić i Olje Radojković, a slavili su Filipovic i Škobo sa 6:3.

Turnir se ove godine organizovao 8. put, a na njemu su pored domaćih takmičara nastupili i takmičari iz Foče, Bijeljine i Vranja.

Turnir su podržali Opština Pale, O.O. SDS Pale, Stop Mines i Caffe Rinaldi.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/turnir-u-tenisu-na-zidu-pale-2015/] width=[54] height=[54] title=[Završen 8. po redu Turnir u tenisu na zidu] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Foto APV)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare