Zapaljen „golf“ na Ravnoj Romaniji

0

SOKOLAC – Na Ravnoj Romaniji, u opštini Sokolac, zapaljen je automobil „golf A-dva“, a policijskim uviđajem utvrđeno je da je požar podmetnut upotrebom lako zapaljive tečnosti i otvorenog plamena.

Požar je policiji na Sokocu prijavio vlasnik automobila čiji su inicijali M.N, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo su tokom pretresa porodične kuće i pratećih objekata lica čiji su inicijali D.T. pronašli i oduzeli lovačku pušku sa snajperom, za koju vlasnik nema potrebnu dokumentaciju.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pripadnici ove policijske stanice juče su priveli lice čiji su inicijali N.S, kod kojeg su pronašli ukradenu motornu testeru.

Krađu motorne testere iz podruma porodične kuće prijavilo je lice čiji su inicijali G.A, a protiv N.S. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krađa.

Pripadnici Policijske stanice Pale tragaju za nepoznatim licem ili više njih koja su u mjestu Jelovci, opština Pale, iz kuće vlasnika čiji su inicijali Ž.P. ukrali el-ce-de televizor sa resiverom, frižider i druge predmete koji su dio pokućstva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare