Zahvalnice zalužnim organizacijama

0

HAN PIJESAK – Povodom krsne slave opštine Han Pijesak – Svetog Pantelejmona, večeras je održana svečana sjednica Skupštine opštine na kojoj su uručene zahvalnice za pet organizacija i privrednih subjekata.

Zahvalnica je uručena Udruženju „Feniks“ za afirmaciju sportskog stvaralaštva kroz realizaciju projekata po nazivom „Timski do uspjeha“, „Dan bez neta“ i „Pokreni se“, kao i za uloženi trud na prikupljanju i prevozu humanitarne pomoći za poplavljena domaćinstva u Bijeljini i Šekovićima.

Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta zahvalnica je uručena za prikupljanje pomoći za poplavljeno stanovništvo u opštinama Republike Srpske, a preduzeće „Kondor“ iz Istočnog Sarajeva priznanje je dobilo za otvaranje poslovne jedinice u Han Pijesku i zapošljavanje šest radnika u stalni radni odnos.

Zahvalnice su uručene i Policijskoj stanici u Han Pijesku za dobru i uspješnu saradnju sa lokalnom zajednicom i preduzeću „Romanijaputevi“ sa sjedištem na Sokocu za dobru saradnju i kvalitetno obavljanje poslova na području opštine Han Pijesak.

Načelnik opštine Han Pijesak LJubivoje Šupić rekao je na sjednici da su budućnost ove opštine mladi, te će se pokušati napraviti ambijent da mladi ne odlaze, nego da ostaju da žive i rade u ovoj lokalnoj zajednici.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare