Za vikend više od 3.000 skijaša uživalo na planini

0

Na Jahorini je prethodni vikend protekao u sportsko-zabavnom duhu sa više od 3.000 skijaša koji su uživali u martovskom skijanju, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.
U organizaciji „Planetbajka“ i „Elanovog“ tima održan je test „elan“ i „volkl“ skija za sezonu 2016/2017. godina, a najviše pažnje privukli su modeli sa novom 4D tehnologijom.

Hotel „Bistrica“ ugostio je Bojana Križaja, koji je na Jahorini 1987. godine u posljednjoj skijaškoj trci osvojio Kristalni globus i time postigao svoj najveći uspjeh u karijeri.

Križaj je u društvu direktora Olimpijskog centra „Jahorina“ Veska Lazarevića i izvršnog direktora za tehniku i staze Branislava Lolovića evocirao uspomene sa Jahorine od olimpijskih dana pa sve do danas.

Gosti Jahorine su prvenstveno imali priliku da od Bojana čuju sve o novoj originalnoj inovaciji i tehnologiji „Elanove“ revolucionarne linije „amfibio“ i svim njenim modelima.

Na Jahorini je u nedjelju održana i „Red bul hom ran trka“ u kojoj je učestvovalo više od 70 skijaša i bordera. Ovo nadmetanje osmišljeno je kao zabava za profesionalne i rekreativne skijaše.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare