Za ugradnju stolarije u Osnovnoj školi 16.000 KM

0

HAN PIJESAK – U Osnovnoj školi „Milan Ilić Čiča Šumadijski“ na Han Pijesku u toku je ugradnja nove stolarije, za šta će Humanitarna organizacija „Vorld vižn“ obezbijediti 7.000 KM, a preostalih 9.000 KM lokalna uprava i privatni preduzetnici.
Direktor Škole Dragi Narančić rekao je Srni da bi posao ugradnje nove stolarije trebalo da bude završen do početka naredne školske godine.

„Zamjena stare stolarije za školu znači mnogo jer je ovo podneblje poznato po jakim zimama i veoma niskom temperaturom. Biće bolja toplotna izolacija, a time smanjeni troškovi zagrijavanja prostorija“, kaže Narančić.

Prije nekoliko dana, u Osnovnoj školi „Milan Ilić Čiča Šumadijski“ završeno je renoviranje dijela hodnika.

„Vrijednost ovih radova je 1.000 KM, a sredstva su vlastitim učešćem obezbijedili načelnik opštine, osam odbornika Skupštine opštine Han Pijesak i jedan privatni preduzetnik“, pojasnio je Narančić.

On je istakao da osnovna škola u ovom mjestu ima dobru podršku lokalne uprave, koja na više načina pomaže da nastavne i vannastavne aktivnosti budu obavljane u što boljim uslovima.

Nedavno je, kako kaže Narančić, načelnik opštine Han Pijesak Vlado Ostojić uručio 42 košulje članovima hora „Sveti Pantelejmon“, koji su uglavnom učenici Osnovne škole „Milan Ilić Čiča Šumadijski“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare