Za rekonstrukciju seoskih puteva 50.000 KM

0

VLASENICA – Opština Vlasenica počela je akciju izgradnje i rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva u nekoliko mjesnih zajednica, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 50.000 KM, rekao je Srni načelnik ove opštine Miroslav Kraljević.


Kraljević, koji je danas posjetio gradilište u mjesnoj zajednici Donji Zalukovik, naveo je da će ovom akcijom, uz minimalna ulaganja, biti riješen višegodišnji problem i olakšan rad mještanima ruralnih područja.

„Na području Rogosije rekonstruisan je put na kojem je bilo mnogo kritičnih dionica. Samo na jednom potezu u dužini od kilometra, utrošeno je više od 1.000 kubika materijala za nasipanje. Radovi se privode kraju i u selu Neđeljišta, gdje je putna infrastruktura bila prilično urušena“, istakao je Kraljević.

On je naglasio da očekuje da će u narednim danima biti završeni radovi u Donjem Zalukoviku, te da će biti pristupljeno rekonstrukciji puteva u selima i zaseocima mjesnih zajednica Šadići, Cerska i Cikote, a u narednom mjesecu i na ostalim seoskim putevima u opštini Vlasenica.

Rekonstrukciju puteva izvodi opština Vlasenica, uz podršku Oružanih snaga BiH, koje su obezbijedile mehanizaciju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare