Za rekonstrukciju „Bubamare“ 77.430 KM

0

Na Palama je ozvaničen početak realizacije projekta „Poboljšanje kvaliteta usluga u Javnoj ustanovi Dječiji centar `Bubamara“ vrijednosti 77.430 KM, a riječ je o prvoj velikoj rekonstrukciji objekta obdaništa od njegove izgradnje 1985. godine.
Ugovor su potpisali Žana Petrović, menadžer firme „Velike šume“ sa Pala koja je izvođač radova, i načelnik opštine Miodrag Kovačević, koji je istakao da će u potpunosti biti izmijenjena fasada i stolarija, a uskoro će početi realizacija još nekoliko projekata kao što su izgradnja parka, ograde i sanacija sanitarnih čvorova u obdaništu.

„U vrtiću `Bubamara` svakodnevno boravi oko 250 mališana i smatram da je ovo trenutno najvažniji projekat jer poboljšavamo uslove boravka za najmlađu populaciju“, rekao je Kovačević i zahvalio direktoru ove javne ustanove za angažman bez kojeg ne bi bilo ovako velike investicije.

Petrovićeva je najavila da radovi počinju već krajem ovog mjeseca i da će biti izvedeni u roku od 90 dana.

Direktor Dječijeg centra „Bubamara“ Slavka Brezo rekla je da su ulaganja u djecu – ulaganja u budućnost i najavila da uskoro počinju i radovi na parku i ogradi obdaništa koji se realizuju u saradnji sa američkom Ambasadom u BiH, Oružanim snagama BiH i Rajfajzen bankom, kao i sanacija sanitarnih čvorova u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare