Za proširenje saobraćajnice 180.000 KM

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Istočnom Novom Sarajevu danas je počelo proširenje saobraćajnice koja povezuje naselja Toplik i Tilavu, za šta je izdvojeno 180.000 KM.
Početak radova na lokalitetu „Petina zemlja“ podrazumijeva rušenje starog potpornog zida i izgradnju novog, proširenje uskog dijela saobraćajnice, te izgradnju pješačke staze, odnosno trotoara i potpuno nove saobraćajnice u dužini od 120 metara.

Iz opštine Istočno Novo Sarajevo saopšteno je da će proširenjem ove saobraćajnice biti riješeni višegodišnji problemi stanovnika ove mjesne zajednice.

Potpuno finansiranje projekta obezbijedila je opština Istočno Novo Sarajevo iz budžeta, uz očekivanje da svi radovi budu okončani u roku od 45 dana. Izvođač radova je preduzeće „Ilidža-putevi“ iz Istočnog Sarajeva.

Opštinska uprava moli sugrađane za razumijevanje i strpljenje zbog izmijenjenog režima saobraćaja koji će podrazumijevati potpunu obustavu saobraćaja na ovoj dionici svakim danom od 8.00 do 16.00 časova. Saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcima u naselju Klek i novoizgrađenim putem Istočno Novo Sarajevo – Jasik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare