Za najvjernije čitaoce besplatan upis

0

ISTOČNO SARAJEVO – Matična biblioteka Istočno Sarajevo je, kao i prethodnih godina, besplatnim upisom nagradila najvjernije čitaoce i korisnike njenih usluga, i to penzionere, srednjoškolce i studente.

Nagrađeni penzioneri su Sofka Kavaz, Stana Zdilar, Zora Martinović, Stevka Matić i Nada Janković.

Nagrađeni učenici dobili su besplatne članarine na prijedlog školskih biblioteka.

Nagrađeni srednjoškolci iz Srednje škole „28. juni“ u Istočnom Novom Sarajevu su Ivana Kokot, Anđela Jeftović, Teodora Ikonić, Aleksandra Đorem i Sandro Krstović.

Nagrađeni učenici iz Gimnazije i srednje stručne škole „Istočna Ilidža“ su Zorana Domazet, Helena Mićević, Ana Tanić i Marija Ćorić.

Studenti koji su korištenjem usluga Matične biblioteke Istočno Sarajevo stekli besplatan upis su Filip Pandurević, Dragan Faladžić i Risto Bozalo, objavljeno je na zvaničnoj stranici Matične biblioteke.

Matična biblioteka je u prošloj godini upisala 4.520 korisnika, što je 500 više nego u 2019.

Iz Matične biblioteke Istočno Sarajevo napominju da je članarina besplatna za predškolsku djecu i za učenike osnovne škole, te za nezaposlene, porodice poginulih boraca i ratne vojne invalide. Članarina za penzionere je pet KM, kao i za kolektivni upis 10 i više članova.

„Želja nam je da naša biblioteka i u 2021. godini ostane mjesto značajnih i vrijednih susreta u kulturnim sadržajima“, navedeno je u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments