„Vučkolend“ karta za sve ljetne atrakcije

0

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić rekao je da je hit ovoga ljeta na planini „Vučkolend“ karta koja pruža cjelodnevnu zabavu za djecu i odrasle, a podrazumijeva korištenje svih ljetnih sadržaja, uključujući nove adrenalinske atrakcije za samo 35 KM.

LJevnaić je istakao da je u ponudi najduži planinski bob u regionu, panoramska vožnja žičarom, ljetnje sankanje ili tjubing, iks rejser /Xraycer/ vožnje, te nove atrakcije tauer, lupster i skajdajv.

„Riječ je o atrakcijama koje je moguće vidjeti samo u velikim zabavnim parkovima poput Diznilenda. Upravo ovi ljetnji sadržaji su dokaz da Jahorina živi 365 dana u godini“, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina“.

LJevnaić je rekao da nakon adrenalinskih iskustava, posjetioci rado biraju odmor u Olimpijskom baru sa najkvalitetnijom hranom, najraznovrsnijom ponudom napitaka i velikom terasom sa pogledom na jezero, te da su za sve one koji ovoga ljeta koriste sadržaje Olimpijskog centra obezbijedili popust od 30 odsto na usluge Olimpijskog bara.

Prema njegovim riječima, ljetna sezona na Jahorini je otvorena krajem juna i već bilježi odlične rezultate, ali i veliko interesovanje posjetilaca, tako da je u prvim danima rada ostvareno gotovo 4.000 vožnji, a promet je dostigao gotovo 30. 000 KM, što je četiri puta više nego prošle godine.

LJevnaić je naglasio da Jahorina nije samo interesantna ljubiteljima aktivnog odmora i prirode, već i investitorima koji sve češće odlučuju novac ulagati upravo na ovoj olimpijskoj planini, pa se trenutno grade novi objekti na 15 lokacija koje se prostiru na 96.200 metara kvadratnih, uključujući i rekonstrkuciju hotela „Rajska dolina“.

„U narednom periodu u planu je započinjanje radova na još tri objekta, tako da na Jahorini više nema slobodne parcele za gradnju. Gradnja novih objekata na planini zaposliće mnoge sa ove regije“, poručio je LJevnaić.

On je naveo da, uprkos velikim infrastrukturnim radovima i modernizaciji planinskog centra, Jahorina i je dalje zadržala olimpijski duh i posjetioci rado biraju šetnje planinskim stazama i užitak u neprevaziđenim panoramskim prizorima netaknute prirode i pogledu na okolne planine.

U toku ljetne sezone svi sadržaji Olimpijskog centra „Jahorina“ su u pogonu svakog dana od 10.00 do 17.00 časova, a svake subote je moguća i noćna vožnja šestosjedom i planinskim bobom u terminu od 20.00 do 22.00 časa, što je novitet od ove sezone.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare